2016-12-19 08:46:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - A karácsonyi készülődés az agyára megy

Napi horoszkóp december 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Nem csoda, hogy fáradtnak érzi magát, és az sem, ha ma nincs jó kedve. Ugyanis az ön egyik betegséget jelző sorsterületén áll a Hold, a Szűz jegyében. Azért örömre is lesz oka, több telefonhívás is érkezik rég nem látott barátoktól.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy tervét illetően meglehetősen elbizonytalanodik. Talán rossz volt az eddigi elgondolása, és most falakba ütközik. A kedvese jó tanácsot tud adni, kérdezze meg a dologról. Az is jó ötlet, ha egy kis haladékot kér, és januárban visszatér a tervéhez.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nem érdemes minden apróság miatt vitákba bocsátkoznia. Most többet ér el, ha nagyvonalúan elengedi a sértést a füle mellett. Váratlanul csatlakozhat egy baráti programhoz, jól fogja magát érezni.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A mai nap különleges lehetőséget kínál önnek. Az önön múlik, hogy él-e vele, vagy hagyja elszaladni. Ha ön egyedülálló, akkor Ámor nyila is szíven találhatja, egészen furcsa körülmények között ismerkedik majd meg valakivel, aki lenyűgözi a humorával és kedvességével.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Jó hírt kaphat, ami alapvetően meghatározza az elkövetkező heteit. Valamiképpen visszaköszön a régmúltból egy emlék, vagy esemény, ami most új értelmet kap. Az is elképzelhető, hogy egy régi nagy szerelmével fut össze váratlanul.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne pazarolja az energiáját szükségtelenül. Ön szívesen segít, de most fennáll a veszélye annak, hogy túlvállalja magát. Ha mások ügyében kell eljárnia, nem marad elég ideje a saját családjára.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kissé legyengült állapotban van, ettől függetlenül képes arra, hogy lendületesen végezze a dolgát. Este kaphat egy spontán meghívást, amit el kellene fogadnia. Végre ki tud kapcsolódni egy kicsit!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A félreértéseket legjobb azonnal tisztázni. Figyeljen a részletekre, mert ma ezeknek különös jelentősége lehet. Ha év végi jutalmat kap, próbáljon valamennyit félre tenni belőle a szűkösebb időkre.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most valaki olyan tesz keresztbe önnek, akitől aztán végképp nem várta volna. Vonja le a helyzetből a tanulságot, és lépjen tovább! Azzal semmit sem ér, ha egész nap emiatt bosszankodik.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Új feladatok, váratlan nehézségek… sajnos a mai nap sem ígérkezik könnyűnek! Szerencsére jól veszi az akadályokat, és a kollégái is segítenek önnek, de arra figyeljen, hogy pihenjen este eleget!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A karácsonyi fejvesztett készülődés kezd az idegeire menni… Amit lehet, azt rendelje meg inkább az interneten, mert önt valóban nagyon kikészíti a tömeg a plázákban. Az estét töltse pihenéssel, olvasgatással.

Halak: II. 19. - III. 20.
Eredményes napja lehet a mai. Sikerül behoznia minden lemaradását, amit az év során felhalmozott, és így jó érzéssel készülhet a karácsonyra. Ha még nem tette meg, ideje lenne végiggondolnia a menüt is!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: